لوکس‌ترین و گران‌ترین غذای جهان موسوم به «استروتارگا بیانکو»، مخلوطی است از خاویار سفید با طلا که به قیمت 100 هزار یورو به ازای هر کیلوگرم برای مشتریان خاص آماده و ارائه می‌شود.

به گزارش ایسنا، روش تهیه این غذا این‌گونه است که پس از آماده شدن خاویار سفید، 22 قیراط طلا به ظرف غذا افزوده می‌شود.

برای تولید تنها یک کیلوگرم از این غذا، نیاز به 5 کیلوگرم خاویار سفید خام است که 80 درصد آب آن گرفته شده باشد.

این غذا نخستین بار توسط یک شرکت اتریشی ابداع شده است.

هر 250 گرم خاویار سفید در بازار اتریش هم‌اکنون بیش از 6250 یورو به فروش می‌رسد.

نوشته شده در تاریخ شنبه 2 اسفند 1393    | توسط: ونوس    | طبقه بندی: خبری،     |
نظرات()